Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

Magdeburger Sigorta A.Ş. için (“Şirket”) bilgilerinizin ve/veya kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği önemlidir. Bu doğrultuda Şirket’imiz, www.magdeburger.com.tr adresli internet sitemizde sağladığınız ve/veya paylaştığınız tüm bilgiler bakımından, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) olmak üzere ilgili tüm diğer mevzuata uyum sağlamaktadır. İnternet sitemize girdiğiniz bilgilerin KVKK kapsamında kişisel veri olması durumunda, işbu kişisel verileri KVKK’ya uygun olarak toplamakta, kullanmakta, paylaşmakta ve uygun teknik ve idari tedbirler ile koruma altına almaktayız. 

İnternet sitemizi ziyaretiniz sırasında, yaptığınız işlem ve uygulamalar, site ziyaretinizle ilgili bilgilerle (ziyaret süresi, ziyaret edilen sayfa adedi vb.) beraber teklif ve online işlemler için verdiğiniz bilgileriniz, ziyaretçilerimizin davranışları ve talepleri doğrultusunda sitemizi güncelleyerek, sitemizin kullanılabilirliğini arttırmak ve sizlere bilgilendirmeler yapabilmek amacıyla kaydedilmektedir. Buna ilaveten, Şirket’imizin internet sitesinde gerek ziyaretçi gerek çalışan adayı gerekse (potansiyel) müşteri olarak sağladığınız ve/veya paylaştığınız tüm bilgiler ve/veya kişisel verilerinizin Şirket’imiz, iştiraklerimiz, bağlı ortaklıklarımız, danışanlarımız, iş ve/veya program ortaklarımız ve iş birliği içerisinde olduğumuz tüm diğer kurum ve kuruluşlar tarafından çeşitli iş ve işlem süreçlerinde kullanılabileceğini kabul etmiş sayılmaktasınız. 

Şirket’imizin internet sitesinde bulunan tüm içerikler (metin, tablo, görsel, video, grafik vb.) sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup sitede bulunan içeriklerin doğruluğu Şirket’imizce garanti edilmemektedir. İnternet sitesinde bulunan olası hatalı içeriklerin kullanımından veya bu bilgilere dayanarak yapılan işlemlerden doğabilecek maddi ve/veya manevi zararlardan Şirket’imiz sorumlu değildir. Şirket’imiz, internet sitemizde sağladığınız ve/veya paylaştığınız tüm bilgiler ve/veya kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kullanılmaması, kaybedilmemesi, paylaşılmaması ve yetkisiz kişilerce erişilememesi adına uygun teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Alınan tüm bu tedbirlere rağmen bilgilerinizin ve/veya kişisel verilerinizin, KVKK dahil ancak bununla sınırlı olmaksızın ilgili mevzuata aykırı olarak ele geçirilmesinden, kullanılmasından, paylaşılmasından veya kaybedilmesinden dolayı Şirket’imiz sorumlu tutulmayacaktır. 

İşbu Gizlilik Politikası’ndaki açıklamalar ve taahhütler, sadece Şirket’imizin www.magdeburger.com.tr adresli internet sitesine özgü olup internet sitemizde diğer kurum ve/veya kuruluşların internet sitelerine yapılan yönlendirmeler bakımından, ilgili kurum ve/veya kuruluşun gizlilik politikası geçerli olacaktır. 

Bilgileriniz ve/veya kişisel verilerinize ilişkin taleplerinizi, info@magdeburger.com.tr e-posta adresi aracılığıyla Şirket’imize iletebilirsiniz.

Magdeburger Sigorta A.Ş.

www.magdeburger.com.tr